• donderdag 12 januari 2023om14 uur

Deze voorstelling was gepland in januari 2022 maar werd omwille van de coronapandemie verplaatst naar deze nieuwe datum.
De aangekochte tickets blijven geldig. 

Bart Herman heeft al een bewogen leven achter de rug. Met deze nieuwe show surft deze excellente singer-songwriter door zijn hele loopbaan en door ons Vlaanderenland. Als een echte bard trok hij reeds in zijn jeugdjaren met zijn gitaar op de schouder de wijde wereld in. Overal deed hij invloeden op en hij zong op de vreemdste plaatsen. Groezelige barretjes, afgeleefde tenten, chique restaurants en luxe cruiseschepen waren tijdelijk zijn thuis. Daar zingt hij over. En daar blijkt ook nog steeds een stukje van zijn hart te liggen.

Veel van die ervaringen kregen een plaats in zijn liedjes en in de kleurrijke verhalen die Bart erbij vertelt. Vandaar dat zijn publiek de eerlijkheid en goesting voelt die hij in zijn teksten legt. Zijn typische warme stem doet de rest.

Met: Bart Herman (gitaar en zang), Dirk Naessens (viool en mandoline), Raf Helsen (drums) en Mario Vermandel (contrabas)

Locatie

Schouwburg Rex
Smallestraat 2 , 2400 Mol