• zaterdag 17 september 2022om20.15 uur

Double Bill in onze RElaX, dat is twee keer vijftig minuten lachen mettry-outs van de avondvullende shows van Hans Cools en Lukas Lelie (De Ideale Wereld).

Hans Cools stelt zich heel wat vragen bij de ‘normale’ gang van zaken. Waarom we het geboortegewicht van onze kinderen op de kaartjes schrijven, en waarom we die gewoonte dan niet naadloos doortrekken naar onze uitnodigingen voor trouwfeesten en begrafenissen? Of hoe het is om als man geboren te worden in het lichaam van een andere man. In 2021was de West-Vlaming het voorprogramma van Steven Mahieu en zo maakte hij ook een eerste maal kennis met het Molse publiek. 

Lukas Lelie begon in 2012 met comedy. Wat volgde, is een indrukwekkend parcours met het binnenhalen van de LunaticComedy Award, de Cultural Comedy Award en Humo's Comedy Cup. Lukas’stijl kan omschreven worden als awkwardmet veel oneliners en absurditeiten. Lukas is als bezige bij ook de bezieler van de YouTube-reeks ‘Standaard Koekhandel’, waarin hij bekende koppen uitnodigt inde koekenrayon om hun favoriete koek te bespreken.

Locatie

RElaX (Foyer Schouwburg Rex)
Smallestraat 2 , 2400 Mol