• zaterdag 1 oktober 2022om20.15 uur

La Femme Fatale vertelt het waargebeurde verhaal van de grootste seriemoordenaar die ons land ooit heeft gekend. Marie Alexandrine Petit-Jean vermoordde in de jaren dertig van de vorige eeuw twaalf onschuldigen in het centrum van Luik. Haar drijfverenwaren geld en een onverzadigbaar lijfelijk verlangen.

Ondanks het zwarte randje zijn humor en entertainment nooit ver af. 'La Femme Fatale’ laat je tegelijk lachen, rillen en genieten. In gevatte teksten en met indrukwekkende musicalmuziek werd dit vergeten verhaal in een waar musicalspektakel gegoten.Met de sensuele Cynthia Knoch als Marie Alexandrine Petit-Jean en presentator-zanger Maarten Cox als politie-inspecteur Castadot. Onze eigen Molse spring-in-‘t-veld Ute Seymens speelt de rol van mevrouw Castadot. Bovendien ontmoet je op het podium ook enkele lokale bekenden, want de rollen van de slachtoffers van Marie Alexandrine worden gespeeld door actrices uit de regio.

Muziek:Willem Claesen

Idee, teksten en regie:Hubert Schoenmaekers

‘La Femme Fatale’ is een productie van vzw de Showmaekers in samenwerking met cultuurcentrum Cultuurcentrum de Kimpel Bilzen, Cultuurcentrum Mol, Cultuurhuis De Zeepziederij Bree, Cultuurhuis Casino Houthalen-Helchteren, Kunstcentrum C-mine Genk en de Vlaamse Gemeenschap.

Locatie

Schouwburg Rex
Smallestraat 2 , 2400 Mol