• vrijdag 7 oktober 2022om20.15 uur

De winnaar en de beste tweede van Humo’s Comedy Cup, samen met een van de pioniers van de Vlaamse comedy op ’t Rauwse podium… Een line-up om van te watertanden!

Jade Mintjens neemt haar publiek mee op een reis waarbij stand-up comedy afgewisseld wordt met leuke liedjes en af en toe een donker mopje. Ze hoopt dat het publiek haar onderweg beter leert kennen en vice versa. Je zal onder meer leren wat er met de échte Sinterklaas gebeurde en dat de wereld helaas geen toverbal is.

Vincent Voeten is een Kempische politie-inspecteur die je trakteert op een spervuur van vier gitzwarte grappen per minuut. Zijn inspiratie haalt hij uit zijn dagelijkse ervaringen als straatflik en uit alles wat jij als ongemakkelijk aanvoelt. Laat dus je gevoeligheden thuis en parkeer reglementair wanneer je naar hem komt kijken.

Raf Coppens: de Godfather van de Vlaamse stand-up comedy. Deze koning van de oneliners behoeft eigenlijk geen verdere introductie. En die geven we dan ook niet. Hij is helemaal terug na jaren van zwarte sneeuw. Wat een klasbak!

Locatie

Hof van 't Rauw
Kiezelweg 181 , 2400 Mol