• zaterdag 15 oktober 2022om20.15 uur

Soms breekt er een hart, soms blaft er een hond. Met andere woorden: er gebeuren vreselijke dingen en onbeduidende dingen. Zonder volgorde. Zonder reden. Ze gebeuren gewoon. Alsof het niet uitmaakt hoe vreselijk of onbeduidend ze voor ons zijn. Het grote en het kleine. Het eeuwige en het vluchtige. Dat wat levens verandert en dat wat nauwelijks wordt opgemerkt. Daar gaat deze nieuwe  muziekvoorstelling van Spinvis over. 

Te midden van nieuwe en bekende Spinvis-nummers, gevonden teksten en wonderlijke beelden worstelen zes muzikanten met alles wat het leven over ons uitstort en proberen ze wanhopig ergens een overzicht van te krijgen. De dood van een vader, het breken van een veter… Alles kan een liedje zijn in deze - ondanks alles - toch opgewekte voorstelling.

Met: Spinvis (gitaar, keyboard en zang), Lucas Oldeman (keyboard, gitaar en zang), Merel Junge (viool, trompet, trombone en zang), Marcel van As (drums, percussie, samples en zang), Jan Teertstra (basgitaar, gitaar en zang) en Saartje Van Camp (cello, keyboard en zang)

Locatie

Schouwburg Rex
Smallestraat 2 , 2400 Mol