• zaterdag 22 oktober 2022om20.15 uur

Nele Goossens' vorige, alom geprezen cabaretvoorstelling vond plaats midden in het puin van verbouwingswerken in haar huis. Het publiek kon zich een kriek lachen bij haar gekke drukte. In één hand droeg ze een boormachine, in de andere hand een kind in een geel hesje en tegelijk had ze een heel huishouden te beredderen.

Die verbouwingen zijn gelukkig achter de rug en het leven van de cabaretière valt terug in zijn plooi, maar zoals gevreesd volgen nu de grotere levensvragen. Een fles wijn gaat hier niet bij helpen. Telefoneren met vriendinnen ook niet. Af en toe een lied zingen, dàt misschien wel een béétje. In ieder geval staat één zekerheid als een paal boven water: nog eens verkassen, dat nooit meer!

En Nu? Met de haar typerende, tomeloze energie smijt de vedette zich virtuoos in herkenbare bekentenissen, diepmenselijke bespiegelingen, genadeloze fileringen en komieke observaties - nooit zonder een kwinkslag - van de onomwonden schaterlach tot de stillere, kleine glimlach. Met warme muziek tussendoor.

Locatie

RElaX (Foyer Schouwburg Rex)
Smallestraat 2 , 2400 Mol