• woensdag 4 januari 2023om20.15 uur

Het werk van Tim Oelbrandt heeft roots in het magisch theater, in goochelkunst en illusies. Net zoals in ‘Heen en Terug’ en ‘Brain Freeze’, zijn vorige voorstellingen, brengt hij je in verwarring door te spelen met je verwachtingen.

Spirals is een voorstelling waarin objectmanipulatie, magie, muziek en beeld zorgvuldig worden gecombineerd. Tim Oelbrandt vertelt het verhaal van een man die zodanig op zichzelf is dat hij het verschil niet meer voelt tussen het echte leven buiten en zijn fantasiewereld binnen.

In ‘Spirals’ spreken de muziek (Nelle Bogaerts/Lili Grace) en het beeld. Scène per scène schildert Tim, ondersteund door prachtige muziek, een droomwereld. Een droomfabriekje dat aangestuurd wordt door de manipulatie van de objecten en de kracht van de illusietechnieken.

Een magische voorstelling in de kerstvakantie, over de dunne lijn tussen wat echt is en fantasie. Geschikt voor alle leeftijden vanaf 7 jaar.

  • de Act won in 2015 de ‘First Special Prize’ op de Belgische Kampioenschappen
    - in 2017 werd de act nog eens bekroond met de 1ste prijs op de open Nederlandse kampioenschap & de Grandprix voor beste act over-all

     

Meer info

Trailer Spirals
Reportage ATV

Leeftijd

vanaf 7 jaar

Locatie

Schouwburg Rex
Smallestraat 2 , 2400 Mol