• zaterdag 4 februari 2023om14.30 uur

Twee artiesten, een theatertechnicus en een muzikant wachten op het begin van hun voorstelling. Alles is er, maar waar blijft toch het publiek?

Al snel blijkt dat er meer dingen onzeker zijn. Want, wie speelt er op die piano? Van wie is dat koffiebekertje dat door de lucht zweeft? En welk spook gaat er daar met het verlengsnoer vandoor? Zijn ze er zelf eigenlijk wel? En kun je dat echt zien, of moet je dat maar geloven?

De Onzichtbare Man gaat over alles wat je niet ziet. En stiekem ook over hoe fijn het is om niet gezien te worden. Een geniale voorstelling die elke kijker op het puntje van zijn stoel zal houden.

"De filosofische grens tussen zichtbaarheid en onzichtbaarheid raakt in De Onzichtbare Man prachtig aan de emotionele grens tussen lachen en huilen." (Theaterkrant)

Met: René Groothof, Marijn Brussaard en Nimuë Walraven

Recensies

“Een waanzinnige voorstelling. Dat is De onzichtbare man van Theater Artemis uit ‘s-Hertogenbosch in een regie van Jetse Batelaan. Een kanjer die zowel voor de allerjongsten als de volwassenen voor behoorlijk wat hilariteit zorgt. Het succesrecept? Een uur lang het publiek (deels) gewoon negeren”. (concertnieuws)

concertnieuws

Leeftijd

vanaf 4 jaar

Locatie

Schouwburg Rex
Smallestraat 2 , 2400 Mol

Video