• zondag 19 februari 2023om14.30 uur

Drie vuurtorenwachters houden het licht brandend in een vuurtoren. Aan de rand van de woeste oceaan, in weer en wind, werken ze met gevaar voor eigen leven. Alleen maar om anderen veilig thuis te brengen.

Maar wat als het licht sputtert en dooft? Wie loodst hen naar een veilige haven als de wereld hen vergeten is? Hoe lang houd je het vuur brandend in je hart als iedereen je heeft verlaten?

Vuur/toren gaat over drie moedige mannen die aan hun lot worden overgelaten en voor de rest van de wereld niet meer bestaan. Ze verliezen elkaar, zichzelf en de grond onder hun voeten, tot iemand opduikt die hen in de armen sluit...

Een energieke voorstelling over rare snuiters, overgeleverd aan de natuurelementen en aan elkaar.

Na ‘De Passant’ maakt Michai Geyzen opnieuw een visuele, dansante en tragikomische voorstelling voor kinderen.

Met: Ephraïm Cielen/Pieter-Jan De Wyngaert, Young-Won Song/Yoh Morishita, Boris Van Severen/Hervé Guerrisi, Robbert Vervloet/Elias Vandenbroucke

Recensies

Concertnieuws

Wat is het toch geweldig wanneer een publiek van zes tot negenennegentig jaar naar eenzelfde voorstelling kan gaan kijken en even hard geboeid en aangesproken wordt. Met Vuur/toren zetten Laika en Michai Geyzen een fenomenaal sterk visueel stuk op de planken dat tot in de kleinste details is afgewerkt.  (concertnieuws)

Leeftijd

vanaf 6 jaar

Locatie

Schouwburg Rex
Smallestraat 2 , 2400 Mol

Video