• vrijdag 17 maart 2023om20.15 uur

Ondanks het gezegde “Nobody sings Dylan like Dylan”, kan je bibliotheken vullen met Dylan-covers. In alle maten, genres en - vooral - soortelijk gewicht werd de meester al gecoverd. Ter ere van de tachtigste verjaardag van Bob Dylan deed ook Stef Kamil Carlens zijn duit in het zakje en streamde op 24 mei 2021 een vooraf opgenomen concert met een eigenzinnige selectie uit Bobs imposante oeuvre. Het spelplezier spatte van het scherm en de virtuele aanwezigen prezen de verrassende arrangementen.

Dat schreeuwde dus om een live vervolg. En zo gaat Stef Kamil samen met een bende rasmuzikanten de hort op om zijn liefde voor The Voice of a Generation te betuigen. Carlens laat zich daarbij niet verleiden tot het routinematig afwerken van Dylans hits uit de sixties, maar richt zich op minder bekende pareltjes uit zijn latere werk. Zonder de originelen uit het oog te verliezen, krijgen de nummers een nieuwe, frisse touch.

Met: Stef Kamil Carlens (zang en gitaren),Lize Accoe (zang), Karoline Leki Kamosi (zang), Geert Hellings (gitaren), Simon Pleysier (gitaar), Matt Watts (toetsen en mandoline), Thomas De Prins (Wurlitzer, Fender Rhodes, Hammond,…), Mirko Banovic (bas) en Sam Gysel (drums)

Locatie

Schouwburg Rex
Smallestraat 2 , 2400 Mol