• zaterdag 22 april 2023om20.15 uur

Het was bepaald niet zo dat de solocarrières van Dolly Parton, Linda Ronstadt en Emmylou Harris onsuccesvol waren. Toch sloegen de drie countrykoninginnen in 1987 de handen in elkaar om samen het album ‘Trio’ op te nemen. De eerste single die ze uitbrachten, ‘To Know Him Is to Love Him’, werd meteen een monsterhit en de volledige plaat zou in de loop der tijden niet minder dan vier miljoen keer de toonbank passeren.

Hoe terecht al deze geestdrift was, kan je 35 jaar later aan den lijve ondervinden dankzij Janne Blommaert, Pauline Verminnen en Naomi ‘Reena Riot’ Sijmons. Deze Vlaamse gratiën, sisters in harmony met verduiveld prachtige engelenstemmen, worden bijgestaan door muzikale klasbakken Gianni Marzo, Jasper Hautekiet en Patrick Riguelle. Samen zorgen zij ervoor dat er geen discussie mogelijk zijn zal: to know them sure is to love them…

Met: Naomi (Reena Riot) Sijmons (zang en gitaar), Pauline Verminnen (zang), Janne Blommaert (zang), Patrick Riguelle (zang, gitaar en lapsteel), Gianni Marzo (zang en gitaar) en Jasper Hautekiet (zang en bas)

Locatie

Schouwburg Rex
Smallestraat 2 , 2400 Mol