• vrijdag 28 april 2023om20.15 uur

Lao Gan Ma. Het is een pittige Chinese saus die garant staat voor een smaakexplosie. Onze gelijknamige gasten streven eenzelfde resultaat na met een cross-over van jazz, grooves, bezwerende melodieën, zonovergoten harmonieën en een stevig infuus van Congolese muziek.

Lao Gan Ma bestaat uit muzikanten uit Cuba, Congo, Spanje en België die elkaar jaren geleden in het Gents-Antwerpse clubcircuit leerden kennen. De goesting om samen iets te doen, kiemde toen, maar er was een pandemische agendaleegte voor nodig om iedereen uiteindelijk ook veilig in hetzelfde repetitiehok te krijgen. In geen tijd groeide Lao Gan Ma daarin uit tot een hecht geheel.

Jawel, Lao Gan Ma is dus een baby van de coronatijd. De band wil bijgevolg uit knaldrang zoveel mogelijk podia bestormen en mensen meenemen op een unieke trip. Met leden van Zap Mama, BRZVLL en El Tattoo del Tigre en de Molse drummer Thomas Deckx staat deze aanstekelijke mix van jazz, wereldmuziek, afro en fusion garant voor een ouderwets stomende RElaX-avond. Al dansend wellicht!?

Locatie

RElaX (Foyer Schouwburg Rex)
Smallestraat 2 , 2400 Mol