• donderdag 4 mei 2023om20.15 uur

Op de vooravond van een zware sneeuwstorm komen drie koppels samen in een chalet in de Ardennen om er hun jaarlijks weekendje door te brengen. Een weekend vol gebakkelei over wie welke kamer krijgt, met de gebruikelijke discussie over het boodschappenlijstje, van haardvuur met nat hout, met het ophalen van steeds dezelfde herinneringen.

Een van de vrienden, een life coach in opleiding, is ervan overtuigd dat veel koppels zouden scheiden wanneer ze de berichten op de telefoon van hun partner te lezen zouden krijgen. Terwijl ze over deze stelling discussiëren, besluiten ze, sommigen tegen wil en dank, de proef op de som te nemen. Iedereen legt de gsm op tafel en alle inkomende berichten en oproepen worden met de groep gedeeld.

Poupehan is een tragikomische voorstelling over vriendschap en liefde en de grenzen daarvan. Over het halsstarrig vasthouden aan een gewoonte en daar niet mee kunnen breken, ook al breekt ze jou.

Regie en Tekst: Michai Geyzen en Stijn Van de Wiel
Cast: Lucas Van den Eynde, Viv Van Dingenen, Ann Pira, Raf Jansen en Laurence Roothooft
Producent: Het Laatste Bedrijf
Coproducent: De Mannschaft
Uitvoerend Producent: Karen Feys
Productieleider: Lara Vromann
Met dank aan: Studio Wattmann en Jeroen Demuynck. Deze voorstelling kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid en Gallop Tax Shelter.


Locatie

Schouwburg Rex
Smallestraat 2 , 2400 Mol