• donderdag 11 mei 2023om20.15 uur

Thomas Smith heeft zichzelf enkele jaren geleden als Thomas 2.0 heruitgevonden. Deze nieuwe Belg is in de opgefriste versie meer dan ooit op dreef als improvisator, zoals zijn twee voorgaande shows (‘Strak’ en ‘De Jaren van Verstand’) overduidelijk bewezen. In Mol groeide hij in onze Schouwburg Rex uit tot een absolute publiekslieveling. Vijfsterrenrecensies waren inmiddels zijn deel en een voortdurend stijgend aantal blije bezoekers bevestigen zijn status als Vlaamse topcomedian.

Met zijn vertrouwde gedrevenheid en passie is Thomas vandaag de dag hard aan het schaven aan Rebel, zijn inmiddels al zevende solovoorstelling. Maar… Thomas is toch geen rebel? Of wel? Hij weet het zelf niet... Openhartiger dan ooit legt Smith aan jou zijn ziel bloot. Vakantieruzies, zeilboten, Melo-cakes, woke-cultuur en koppeltherapie... Vindt hij daar de sleutels naar positieve verandering en hernieuwde energie?

Uiteraard verwachten we een intense voorstelling want de man gaat voor een zessterrenrecensie, daar waar men er volgens de regels der kritiek maar vijf kan krijgen. Pure rebellie!

Locatie

Schouwburg Rex
Smallestraat 2 , 2400 Mol