• dinsdag 27 september 202213.30 uurtotdinsdag 6 december 202215.30 uur

8 lessen - dinsdag nm (1x/maand geen les)

Wat is dat?

Het is een innerlijke reis waarin je je ware zelf kan ontdekken.

We beginnen met een verbinding te leggen met je innerlijke persoon vooraleer we gaan schilderen.. We leren luisteren en voelen wat er in ons borrelt. Dit helpt om alle beslommeringen los te laten opdat je volledig kan werken vanuit een goed gevoel.  Hoe meer je los laat, hoe meer je intuïtie je vooruit zal helpen. Als je toch blokkades tegenkomt is dag geen probleem je kan ze gewoon laten mee stromen met je innerlijke  beleving. Uiteindelijk zal het intuïtief schilderen plezier teweegbrengen.

Wat is het niet?

Het is geen schilder- of tekenles zoals in een academie. Je hoeft totaal geen ervaring te hebben, en het resultaat wordt niet beoordeeld, het is er louter om tijdens het proces jezelf volledig vrij te voelen zonder verplichting om een goed resultaat te behalen. Voor degenen die al ervaring hebben met schilderen maar nu vastzitten of iets totaal anders willen proberen om een eigen stijl te vinden, is het ook aan te raden.

Als materiaal kan je verf gebruiken, acryl, waterverf, kleurpotloden of wasco.  De keuze van kleuren laat ik over aan jouw om op  een intuïtieve manier vorm te geven aan jouw innerlijke beleving.

Locatie

Pionier
Guido Gezellestraat 31B , 2400 Mol