• donderdag 12 januari 2023om20 uur

Triangle of Sadness kreeg in Cannes de Gouden Palm onder een nooit geziene acht minuten durende staande ovatie. En wat ons en de internationale pers betreft, ook nog volledig verdiend!

De film is het verhaal van een vrouwelijke influencer en een mannelijk topmodel op een bootreis voor superrijken die volledig ontspoort. De alcoholische marxistische kapitein van de het schip wordt gespeeld door een weergaloze Woody Harrelson. Die maakt er geen geheim van dat het hoofddoel van de makers van de film was om een opwindende prent te maken, die tegelijk provocatief is, vragen oproept, maar vooral ook onnoemelijk vermaakt.

De lol zit hem er in deze fenomenale Triangle of Sadness in om samen in de cinemazaal te genieten van een heerlijk stuk ontspanning. Subtiel is het allemaal niet, en zeeziekte is niet ver weg wanneer je, schuddebuikend van het lachen, nog dieper in onze zeteltjes verdwijnt. Het plotse overlijden van de jonge hoofdrolspeelster Charlbi Dean zal er ongetwijfeld een cultfilm van maken!

Met ook nog: Harris Dickinson, Dolly de Leon, Zlatko Burić, Henrik Dorsin, Vicki Berlin…

Locatie

Zaal 't Getouw
Molenhoekstraat 2 , 2400 Mol

Video