• donderdag 16 mei 2024 om 20.15 uur

Matthias Van de brul en Charlotte Wellens spelen vrolijk na mekaar, zoals in een revue, drie korte maar sterke stukken van Anton Tsjechov. Drie keer tragikomisch spelersmateriaal waarin ons gebrek aan empathie telkens op een andere, treffende manier centraal staat.

Over de schadelijkheid van tabak. Een roker geeft, op bevel van zijn vrouw, een lezing over de schadelijkheid van tabak. Hij laat het publiek al snel in zijn doorrookte binnenste kijken.

Treurspeler tegen wil en dank. De zwaar overwerkte Sonja klaagt bij haar vriend Alexej over haar drukke leven. Dan vraagt hij haar of ze ook een klein klusje voor hem wil doen.

Voor de verduistering. De zon en de maan zitten samen bier te drinken. Ze discussiëren over de geplande zonsverduistering, maar raken meer en meer beneveld...

De spelers brengen repertoire op een frisse, toegankelijke en humoristische manier tot bij een breed publiek. Ze willen het op een scherpe én geestige manier hebben over ons stuitend gebrek aan empathie voor elkaar.

Na ‘Platonov’ en ‘De bittere tranen van Petra von Kant’ staat ook ditmaal bij Been interactie tussen speler en publiek centraal.

Locatie

Openluchtvoorstelling
Smallestraat 2 , 2400 Mol