Avondgasten

Ook na de schooluren verwelkomen we het publiek van de toekomst om in klasverband voorstellingen bij te wonen. Wil je met je klas naar een theaterstuk in het kader van de les Nederlands, naar een (klassiek) concert met de muziekacademie of naar een circusvoorstelling met je sportclub? Iedereen is welkom!
Een aantal avondvoorstellingen bieden we aan een veel goedkoper tarief aan. We begeleiden scholen bij het maken van de juiste keuze en voorzien die avond een aangepast onthaal.

De leerkracht/school reserveert (sabine.vanbaelen@gemeentemol.be) en ontvangt een gratis ticket per 8 leerlingen die eenzelfde voorstelling bijwonen. De leerlingen (-23 jaar) hebben recht op onze jongerenkorting (korting tot max. de helft van de basisprijs). De tickets dienen vooraf betaald te worden.

In overleg kan de activiteit ook omkaderd worden met inleiding, nagesprek, workshop...

Specifiek voor het secundair onderwijs selecteerden we theatervoorstellingen die we bijzonder warm aanbevelen. Een overzicht van alle voorstellingen vind je onderaan deze pagina (daar vind je ook info, foto's en trailers).

Op vraag van gezelschappen streven we naar een gemengd publiek bij avondvoorstellingen. Daarom kan het aantal toegelaten leerlingen bij sommige voorstellingen beperkt zijn.

Contact