Iets drinken

Voor en na onze activiteiten ben je van harte welkom voor een drankje, een gezellige babbel,... bij onze horecapartners.

Schouwburg Rex

De toog in onze foyer RElaX is geopend bij voorstellingen in de schouwburg. Zo kan je voor, na en eventueel tijdens de voorstelling (bij RElaX-voorstellingen) genieten van een drankje.

Een pauzedrankje kan je voor aanvang van de voorstelling al bestellen. Zo hoef je niet meer aan te schuiven aan het begin van de pauze.

Site 't Getouw

Cultuurcafé ‘t Getouw wordt iedere dinsdag en woensdag tussen 9.30 uur en 15.30 uur uitgebaat door Atelier Comité, een groep cliënten, vrijwilligers en medewerkers van vzw Den Brand. 

Ook bij onze filmvertoningen op donderdagavond (en de eerste maandagavond van de maand voor de maandelijkse docu) is het cultuurcafé geopend. Je bent er welkom vanaf 19.15 uur. Om 23 uur schenken we het laatste drankje.

Daarnaast gaat er elke laatste maandag van de maand een jamsessie door in het cultuurcafé, waarbij muzikanten een podium krijgen en je iets kan drinken. De inkom bij de jamsessies is gratis. 


Wanneer je als organisatie Zaal 't Getouw huurt, kan je zelf een drankverkoop organiseren. Meer info vind je op onze zaalhuurpagina.