Workshops

In onze zoektocht naar hoe we jongeren kunnen laten ervaren dat theater geen stijve bedoening is én hoe we schoolvoorstellingen beter kunnen laten verlopen, organiseren we ook klasworkshops. Een theaterdocent stoomt je klas een lesuur lang klaar voor een theaterbelevenis.

Er wordt niet alleen ingegaan op de codes van theater, maar ook actief gewerkt rond een thema of speelstijl. Zo krijgen de jongeren een houvast om naar de voorstelling te kijken. De workshop, voor maximaal 20 leerlingen, vindt plaats in een ruim klaslokaal.

Deze workshop kan je volgen in de aanloop naar een theaterbezoek, maar de inhoud hoeft niet altijd gelinkt te zijn aan een specifieke voorstelling.  De workshop kan dus perfect als algemene inleiding gelden tijdens het schooljaar.

Naast theater bieden we ook bij de filmvertoningen workshops aan. Indien een workshop gelinkt wordt aan een bepaalde film of voorstelling, vind je de info bij de activiteit. Wil je los daarvan een workshop boeken, neem je best even contact op.

Contact