Een theatervoorstelling bij je thuis?

Lijkt het je wel wat om je huis of tuin open te stellen als decor voor een van onze voorstellingen? Wij organiseren dit seizoen twee theatervoorstellingen in de knusse omgeving van een huiskamer of tuin. Heb jij een huiskamer of tuin waar we welkom zijn? Laat het ons snel weten!

Theater Tante Wilhelmina - In de naam van de vader
Vrijdag 3 en zaterdag 4 november 2023 om 20.15 uur

Wat zoeken we?

Een huiskamer waar plaats is voor zo’n 25 toeschouwers. De acteurs hebben enkel een tafel en drie stoelen nodig en maken graag gebruik van één vuur in je keuken tijdens de voorstelling.  

Meer info over deze voorstelling vind je hier.

Been – Drie Eenakters!
Donderdag 16 mei 2024 om 20.15 uur

Wat zoeken we?

Een tuin waar ongeveer 45 toeschouwers kunnen plaatsnemen, liefst in een rustige omgeving (bv. niet langs een drukke weg) en met de mogelijkheid om een rookmachine aan te sluiten (elektriciteitsaansluiting).

De acteurs nemen graag plaats tegen de achtergrond van je woning, die zo deel uitmaakt van het decor. De gevel waarvoor ze spelen is liefst voorzien van een raam waarachter een van de acteurs tijdens de opvoering kan plaatsnemen, en van een deur die gebruikt kan worden als in- en uitgang.

Meer info over deze voorstelling vind je hier.

Heb je interesse om een van deze voorstellingen bij je thuis te ontvangen? Laat het ons weten (cultuurbalie@gemeentemol.be of 014 27 24 05). Wij zorgen voor de ticketverkoop, de afspraken met het gezelschap en de technische ondersteuning. We vragen jou om een gastvrij onthaal voor artiesten en publiek te voorzien.

Gepubliceerd op wo 6 september 2023 - 9 uur