• zondag 12 maart 2023om11 uur

Colloratuursopraan Elise Caluwaerts groeide dankzij haar veelzijdigheid en intrigerende persoonlijkheid in binnen- en buitenland uit tot een veelgevraagde soliste. Haar voorliefde voor uitdagend repertoire leidde tot talrijke creaties en bijzondere samenwerkingen met gerenommeerde componisten en ensembles.

"Belgian soprano Elise Caluwaerts impressed with her supple sense of line and strength, displaying a soaring, pure-toned top register and richly coloured lower register." (The Australian over haar vertolking van Lei in Pascal Dusapins kameropera ‘Passion’ tijdens het Sydney Festival 2016)

Cabaret! is een nieuwe samenwerking tussen Elise en Kim Van Den Brempt. In het Parijs van het einde van de 19de eeuw kreeg het cabaret als genre vorm. En dan vooral in Le Chat Noir, een legendarisch theatercafé bij Montmartre. Begin 20ste eeuw ontstond er ook een Duitse variant met Kurt Weill. ‘Cabaret!’ bestaat uit subtiele en soms ironische teksten die van het publiek een verfijnde intelligentie en een goed gevoel voor humor vragen. Maar vooral: Liefde voor Muziek!

Locatie

RElaX (Foyer Schouwburg Rex)
Smallestraat 2 , 2400 Mol