Fiesta Mundial

  • zaterdag 24 september 2022totzondag 25 september 2022

Fiesta Mundial, het sympathiekste festival van de Kempen, viert in 2022 haar vijfentwintigste editie. Voor deze vijfentwintigste editie gaat Fiesta Mundial back to the roots: Het Klepperke, waar het vijfentwintig jaar geleden allemaal begon.Verwacht je aan een knusse, gezellige editie met een muzikale ode aan de kwarteeuweling.

Vanzelfsprekend blijven in deze editie de vaste waarden van Fiesta Mundial behouden: Je kan er dansen op muziek uit de hele wereld, proeven van lekkernijen bij exotische foodstands of heerlijk kuieren door een zuiderse markt. Op zondag zijn er voor de kinderen straatanimatie en andere toffe activiteiten. Wist je trouwens dat je door te feesten op Fiesta tientallen lokale en internationale goede doelen steunt?

Fiesta staat borg voor opwinding, voor ontdekking en voor kwaliteit. Jaarlijks kan je hier genieten van een muzikaal programma om je duimen en vingers bij af te likken. Het programma wordt vanaf 1 mei 2022 beetje bij beetje bekend gemaakt via de website en Facebookpagina van Fiesta Mundial. Ook voor lokaal jong talent is er plaats op Fiesta Mundial. En vergeet zeker de toffe DJ’s in de Lalalido niet!

Kortom, een kwarteeuw Fiesta Mundial, dat wordt een feest!

Think Positive, Think Fiesta!

Locatie

Het Klepperke
Boudewijnlaan 15 , 2490 Balen

Organisatie

Fiesta Mundial
Website
www.fiestamundial.be