GEANNULEERD Fantasierijke creaties maken (reeks 1)

  • vrijdag 18 november 20229.30 uurtotvrijdag 9 december 202211.30 uur

4 lessen - vrijdag vm 

Creativiteit inzetten voor het goede doel.

Heb jij creatieve vingers en wil je een bijdrage leveren voor het goede doel?
Kom dan naar de cursus “Fantasierijke creaties maken”.
Met een team van vrijwilligers willen The Magic Angels vanuit het hart met magie een glimlach brengen op de gezichtjes van jonge kankerpatiëntjes en langdurig zieke kinderen. Door de zieke kinderen met fantasierijke creaties te verrassen, wil de organisatie momenten van verwondering schenken aan de kinderen. Even de ziekte vergeten en zich in de fantasiewereld van een sprookje wanen of de actiewereld beleven van hun stoere held of lievelingsdier, dat geeft de kleine vechters de positieve energie die ze zo nodig hebben.   

Er wordt gewerkt met kwaliteitsvol 100% acrylgaren.  Een muts of hoofdband vormt de basis. Daarna krijgt de basis door middel van verschillende technieken de magische uitstraling van een mooi kussen of een schattig troeteldier. In de eerste reeks maken we een kussen en in de tweede reeks een (eventueel) bijbehorend knuffeldier.
Word jij ook vrolijk van dit initiatief? Neem deel aan de sessie ‘Fantasierijke creaties maken’. Je beslist zelf om je creatie al dan niet te doneren.

De cursus kan je gratis volgen, voor het materiaalpakket betaal je 12 euro per reeks.

Locatie

Pionier
Guido Gezellestraat 31B , 2400 Mol