• donderdag 11 april 2024 om 20 uur

De immer goedlachse Rosita woont alleen in een klein appartementje in een sociaal woonblok, waar ze met iedereen bevriend is. In het weekend is ze steward bij de lokale voetbalclub. In een impulsieve bui houdt ze haar job in een maatwerkplaats voor bekeken, omdat ze vindt dat ze meer in haar mars heeft. Haar steun en toeverlaat, Magda (‘moeke’) is daar niet zo zeker van. Zonder haar hulp zou Rosita het volgens haar niet redden, al is het maar omdat ze veel te ondoordacht met geld omgaat.

Maar voor Rosita zelf ontbreekt nog maar één puzzelstukje voor een ‘normaal’ leven: een kind. Haar droom krijgt vorm door contact met de kinderen uit de buurt en vooral door haar vriendschap met de zesjarige Chelsey.

Wanneer Rosita zwanger blijkt te zijn, stuurt Magda aan op een abortus. Rosita lijkt aanvankelijk met de abortus in te stemmen, maar beslist zonder medeweten van Magda het kindje te houden. Rosita maakt een verscheurende keuze: ze wil bewijzen dat ze een sterke, liefdevolle moeder kan zijn, zelfs als dat het einde van haar vriendschap met Magda betekent, die ze zo hard nodig heeft.

Met: Daphne Agten, Janne Desmet, Mieke De Groote, Jos Geens, Delfine Bafort

Filmkaart (beurtenkaart): 5 films + 1 gratis

  • Met de beurtenkaart kan je zes keer naar de film voor 30 euro.
  • De beurtenkaart is niet persoonsgebonden en blijft geldig tot één jaar na aankoop.
  • Te koop aan onze ticketbalie en online.

Locatie

Zaal 't Getouw
Molenhoekstraat 2 , 2400 Mol

Video