• zaterdag 23 maart 2024 om 20.15 uur

Hij kwam in India ter wereld, zij in België. Hij is weg van haar, zij niet minder van hem. Samen plannen zij op weg te gaan naar zijn wonderlijk geboorteland, maar uiteraard niet zonder zich voor te bereiden en zich op voorhand te verdiepen in de rijke Indiase cultuur. En deze voorbereiding en verdieping willen Visjal Auwerx en Joke Emmers in hun Weg van India graag met je delen: alvorens zelf te vertrekken, nemen zij ons nu al met hen mee op reis.

Woord en muziek omhelzen elkaar op een trip die de toeschouwer zal beroeren, maar ook zal doen lachen. We worden uitgenodigd om naar hartenlust te verdwalen in de gonzende overvolle straten van de enorme steden en daar mensen te ontmoeten. En wie weet komen wij er onszelf ook wel tegen?

Beklijvende verhalen en oorstrelende sitarklanken dompelen ons onder in de vaak mysterieuze magie van dit aanlokkelijke land dat zo tot de verbeelding weet te spreken. Een bijzondere omgeving die zoveel meer te bieden heeft dan enkel de Taj Mahal, Bollywood of eetadresjes uit de Lonely Planet.

Locatie

Schouwburg Rex
Smallestraat 2 , 2400 Mol