• dinsdag 19 december 2023 om 20.15 uur

Kamal Kharmach neemt alweer voor de vijfde keer voor VRT de Eindejaarsconference voor zijn rekening. Mag Ik Even? 2023 wordt bijgevolg een feesteditie. Het is momenteel nog onmogelijk om het jaar helemaal te voorspellen, maar met de Eindejaarsconference van Kamal zit je altijd goed. ‘Mag ik even? 2022’ verkocht razendsnel uit. En terecht!

Kamal is een van de troonopvolgers van onder meer Geert Hoste, Michael Van Peel en Raf Coppens wat betreft het brengen van de jaarlijkse hoogmis van de actuele comedy. Elk op hun eigen wijze hebben ze in het verleden genadeloos het voorbije jaar gefileerd. Hoste met zijn bekende Vlamingen en het Koningshuis als rode draad. Michael, veel stouter met een scherpe doorlichting van maatschappij en politiek, en Raf als de snedige comedian die een spervuur van oneliners afvuurde richting iedereen die zijn hoofd boven het maaiveld uitstak.

Kamal doet het op zijn manier. Niet zonder zelfspot betrekt hij zijn vriend Zotte Mo als bliksemafleider bij een steeds weer bijzonder spitante doorlichting van wat het voorbije jaar ons bracht.

Locatie

Schouwburg Rex
Smallestraat 2 , 2400 Mol