• vrijdag 26 april 2024 om 20.15 uur

Altsaxofonist en componist Lieven Cambré is al heel wat jaren binnen de Vlaamse jazzscene actief.

Met dit eigen kwartet kiest Lieven ervoor om enkele ‘vergeten’ composities uit zijn eigen repertoire nieuw leven in te blazen. Het album Connected mag je letterlijk nemen. Zonder connectie geen muziek, geen uitvoering, geen concert.

Ook    zijn    kompanen      zijn    zonder     uitzondering klassemuzikanten. Bram Weijters is een pianist en componist met de focus op eerlijke en creatieve muziek. Hij is in talloze jazz- en improvisatieprojecten actief, ook als wingman bij o.a. Piet Verbist Quartet, Jelle Van Giel Group en Hamster Axis of the one-Click Panther. Jasper De Roeck is een Belgische contrabassist en componist. Hij begon als zeventienjarige met contrabas en jazzmuziek. Jasper is actief bij verschillende jazzensembles waaronder Serendip, waarmee hij in 2019 de Sabam For Culture-prijs won.

Kempenaar Jesse Dockx begon dan weer op jonge leeftijd te drummen. Hij bracht reeds albums uit met projecten als Mamutrio & Anti-Panopticon. Verder speelde hij onder meer met Bert Joris, Joe Lovano, Tutu Puoane en Brussels Jazz Orchestra.

Locatie

RElaX (Foyer Schouwburg Rex)
Smallestraat 2 , 2400 Mol