• vrijdag 13 september 2024 om 12.15 uur

Wie Lieven Tavernier & Kadril zegt, denkt daarbij aan folk, rock, singer-songwriters, kleinkunst, Seerlands Dale en De Eerste Sneeuw. Beiden zijn ze goed voor een halve eeuw prachtige muziek en fijne tournees. Nooit zaten ze stil, steeds zijn ze blijven spelen en creëren. Kadril af en toe met een nieuwe zangeres, dat wel. Sinds november 2019 is Kimberly Claeys (Little Kim) de nieuwste muze van Kadril. In januari 2023 bracht Kadril in deze nieuwe bezetting het levendige album ‘Jolie Flamande’ uit.

Lieven Tavernier, één van de meest getalenteerde songschrijvers uit de Lage Landen, bevestigde dit jaar zijn meesterschap door met het geniale album ‘Sprokkelgoud’ op de proppen te komen. Kimberly & Lieven delen al jaren een warme muzikale vriendschap en vieren die graag in dit eerste Honger en Dorst-Broodje Mol van het seizoen.

Met: Peter Libbrecht (viool, mondharmonica en zang), Erwin Libbrecht (gitaar, bouzouki en zang), Bart De Cock (doedelzak en nyckelharpa), Dirk Verhegge (elektrische gitaar), Koen Dewaele (bas) & Pieter-Jan Jordens (drums)

Locatie

Zaal 't Getouw
Molenhoekstraat 2 , 2400 Mol