MarMolade

Jamsessie

  • maandag 29 april 2024 om 19 uur
  • maandag 27 mei 2024 om 19 uur
  • maandag 24 juni 2024 om 19 uur

Jamsessie voor muzikanten uit Mol en omstreken. MarMolade is de perfecte ontmoetingsplek voor muzikanten én muziekliefhebbers. Je kan met je eigen project een aantal nummertjes spelen, je kan gezellig komen luisteren en mee genieten, maar het hoofddoel is samen improviseren. Jammen dus! Spreek een schema of nummer af dat je gaat spelen en creëer samen magie! Nog steeds dé beste manier om je muzikale niveau op te krikken. Alle genres zijn welkom!

Elke maand is er een andere band, solo artiest of orkest die met een korte showcase de jamsessie opent. Check ons evenement op Facebook om te kijken wie de beginband is van deze maand. Wil jij met jouw band een jamsessie openen? Laat het dan zeker weten via fran.labarque@gemeentemol.be.

BELANGRIJK VOOR MUZIKANTEN:
> Gitaristen brengen hun eigen gitaar, kabel en evt. pedalen mee.
> Muzikanten die andere instrumenten willen versterken, brengen best een aangepaste microfoon mee en pluggen in op de mengtafel of via een DI box.
> Breng je een liedje? Print je tekst en akkoorden 5 keer uit en we zoeken samen muzikanten die met jou meespelen.
> Standaard beschikbaar: zanginstallatie, drumstel, 2 gitaarversterkers, digitale piano, basversterker en een geweldige technieker van CC Mol.

Meer info: Cultuurcentrum Mol, 014 27 24 05, cultuurbalie@gemeentemol.be, www.cultuurcentrum-mol.be

Locatie

Cultuurcafé 't Getouw
Molenhoekstraat 2 , 2400 Mol