Openluchtfilm: Nowhere

Peter Monsaert, B, 2022, 110’

  • vrijdag 8 juli 2022om22 uur

Ex-truckchauffeur André vult zijn dagen met het opknappen van een afgelegen baancafé. Zijn routineuze bestaan wordt opgeschrikt wanneer hij de dakloze tiener Thierry betrapt op een poging tot inbraak. Sterk geraakt door zijn verhaal, neemt André hem onder zijn hoede en gaan ze op zoek naar een spoor van Thierry’s familie. Tijdens de roadtrip groeit niet alleen een bijzondere vriendschap maar ook het besef dat ze elkaar nodig hebben om het verleden te laten rusten.

‘Nowhere’ is een gelaagd portret met ontroerende personages, over verbinding, hoop en familiale roots. Fantastisch vertolkt door een ongeziene Koen De Bouw, in zijn meest kwetsbare rol ooit, en de jonge talentvolle Noa Tambwe Kabati.

Deze filmvertoning kadert binnen het Feest van de Vlaamse Gemeenschap dat van 26 juni t.e.m. 11 juli in Mol gevierd wordt. Ontdek het volledige programma via www.gemeentemol.be/11juli.   

SLECHT WEER INFO

Indien we omwille van slechte weeromstandigheden de film niet in openlucht kunnen vertonen, wordt dit zo snel mogelijk aangekondigd op onze website (www.cultuurcentrum-mol.be), op onze Facebookpagina en op de locatie van de openluchtfilm.

Locatie

Binnenkoer De Zwaan
Markt 28 , 2400 Mol

Video