Ontdek ons nieuwe programma vanaf 22 mei

Op maandag 22 mei lanceren we het programma voor cultuurseizoen 2023-2024. Ook volgend seizoen zetten we in op een brede waaier podiumvoorstellingen in genres als muziek, theater en humor. Om tickets te kopen moet je nog even wachten. Dat kan vanaf maandag 12 juni. Het hele aanbod en info over de ticketverkoop vind je vanaf 22 mei op onze website of in de nieuwe seizoensbrochure die ook dan beschikbaar is.

Of je nu houdt van een intiem of uitbundig concert, fascinerend theater, comedy van de bovenste plank of een fijne familievoorstelling, in ons nieuwe aanbod vindt iedere cultuurliefhebber vast iets wat kan bekoren. Zowel gevestigde waarden als opkomend talent zullen volgend seizoen een plekje krijgen op de podia van Schouwburg Rex en Zaal ’t Getouw.

Comedyliefhebbers kunnen alvast uitkijken naar de komst van onder meer Alex Agnew, Jade Mintjens en Kamal Kharmach. Namen als Ruben Block, Isolde Lasoen en Raymond van het Groenewoud sieren dan weer de muziekaffiche. Ook op vlak van theater valt er veel moois te ontdekken, met gezelschappen als BERLIN, De Nwe Tijd of de jonge makers van WOLF WOLF, naast bekende namen als Bruno Vanden Broecke, Michaël Pas en Ann Tuts. En natuurlijk worden ook de kleinste cultuurliefhebbers niet vergeten, met een speciaal voor hen geselecteerd aanbod fijne familievoorstellingen. Daarnaast blijven we ook inzetten op de pijlers jazz, klassiek en een aanbod overdag met matineeconcerten en Broodjes Mol.

Openingsweek rond Barbara Dex

Het cultuurseizoen wordt in september afgetrapt met een heuse feestweek rond Barbara Dex. De Molse zangeres viert haar 30-jarig jubileum op de planken en dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. Een week lang ontdek je de veelzijdigheid van deze artieste: van een intieme jazzavond tot een groots concert met orkest.

Bijzondere locaties

Ook komend seizoen ruilen we geregeld onze eigen infrastructuur voor andere locaties. Zo zijn we weer te gast in de stemmige Zaal Den Donk, in het Hof van ’t Rauw en misschien wel in jouw huiskamer of tuin. Ook de kerk van Geel-Bel en de Molse Sint-Pieter en Pauwelkerk vormen het decor voor een avondje cultuur. In die laatste presenteren we samen met onze collega’s van ’t Pact (de vijf grote cultuurhuizen van de Kempen) de bijzondere dansvoorstelling ‘Adagiae’. Wie in dit uniek project zelf mee op de planken wil staan, kan zich bovendien nog inschrijven voor de auditiedagen die in september zullen plaatsvinden.

Tickets kopen vanaf 12 juni

De ticketverkoop voor het nieuwe seizoen start op maandag 12 juni om 18 uur. Vanaf dan kan je tickets bestellen via onze website. Je kan dan meteen je plaatsen kiezen en je tickets afrekenen. Lukt het je niet via de website? Dan helpen we je die dag ook graag telefonisch verder tussen 18 en 20 uur. Vanaf dinsdag 13 juni kan je ook terecht aan de Cultuurbalie in ’t Getouw.

Gepubliceerd op ma 15 mei 2023 - 10.39 uur