Praktische info PARKOER

Blij dat je mee komt genieten van een zomer vol cultuur!

Wij ontvangen je graag op onze openluchtlocatie: de Binnenkoer van De Zwaan (Markt 28, 2400 Mol).

Deuren open

De poort van De Zwaan zwaait open vanaf één uur voor de voorstelling. Bij openluchtfilms is dat een half uur voor aanvang.

Plaatsen per publieksbubbel

Op de binnenkoer hebben wij de stoelen al voor je klaargezet. Je hoeft dus zelf geen stoel mee te brengen.

De plaatsen zijn ingedeeld per publieksbubbel, met voldoende afstand tussen de verschillende gezelschappen. Wij beschouwen iedere bestelling als één publieksbubbel: koop je tickets dus tegelijkertijd voor alle mensen met wie je wil samenzitten. Achteraf is het niet meer mogelijk om bubbels samen te voegen of op te splitsen.

Horeca

Het horecateam van onze RElaX (foyer Schouwburg Rex) verhuist deze zomer met ons mee naar De Zwaan. Zij zorgen ervoor dat je bij de voorstellingen en films ter plaatse een drankje kan bestellen.

Parkeren

Kom je met de auto naar PARKOER, dan kan je parkeren op parking Sint-Pieter (achter de Sint-Pieter en Pauwelkerk - van maandag tot zaterdag betalend tot 18 uur) of op de gratis parking Den Uyt. Ook op de Markt is er een beperkt aantal parkeerplaatsen (blauwe zone).

Let op: De nabijgelegen parking Rivierstraat is deze zomer voorbehouden voor bezoekers van het vaccinatiecentrum.

Coronamaatregelen

Om ieders veiligheid te garanderen, houden we ons bij de organisatie van onze activiteiten strikt aan de maatregelen uit de sectorgids cultuur. We vragen jou ook om tijdens je bezoek de gekende basisregels te respecteren:

  • Voel je je ziek of ben je in contact gekomen met iemand die (mogelijk) besmet is met het coronavirus? Blijf dan thuis. Wanneer je ons tijdig verwittigt, kan je je ticket omruilen tegen een Getouwcheque.
  • Hou steeds de nodige afstand van andere publieksbubbels.
  • Draag een mondmasker. Bij outdoor evenementen met een zittend publiek mag het mondmasker afgenomen worden eenmaal je neerzit. 
  • Was of ontsmet regelmatig je handen.

Wat bij slecht weer?

We voorzien geen binnenlocatie als uitwijkmogelijkheid bij slecht weer. We trachten alle voorstellingen en films te laten doorgaan. Indien er lichte regen wordt voorspeld, voorzie je best een regenjas en geen paraplu; deze belemmeren het zicht voor de bezoekers achter je.

Bij echt barre weersomstandigheden kan het dat we de voorstelling moeten annuleren. We betalen in dat geval je tickets terug.

Contact

Ticketbalie

Adres
Molenhoekstraat 2 , 2400 Mol
Tel.
014 27 24 05
cultuurbalie@gemeentemol.be