Raf Coppens

Comedy@RELaX: EET

  • donderdag 28 september 2023om20.15 uur

Raf Coppens is samen met Bert Kruismans, Nigel Williams en Piv Huvluv een van de oervaders van de Vlaamse stand-up comedy. Van dit kwartet is hij ongetwijfeld degene die ook nu nog het genre in zijn meest pure vorm het best benadert. Puntig, snedig, onwaarschijnlijk ad rem en uitgeslapen fileert hij op de hem eigen wijze het leven en de maatschappij. Een begenadigd zanger is hij niet bepaald, maar met kleine grappige liedjes zorgt hij tussen de lachsalvo’s door voor kleine rustpauzes. Na een moeilijke periode is deze rasentertainer met EET helemaal terug.

Na uitverkochte tournees, eindejaarsshows op VTM, massa’s Museeuw-moppen en zoveel meer staat Raf Coppens dus helemaal terug waar hij begon: tussen de mensen. Grappend over de actualiteit en het dagelijkse leven. Kort op de bal en licht bijtend. Geen poëtisch taalgebruik: eerder rechttoe, rechtaan. Om de tien seconden een pointe...

Na een uitgebreide cursus Engelse en Amerikaanse comedy kwam hij tot het besluit: het moet nog sneller. En het werd nog rapper, en grappiger.

Locatie

RElaX (Foyer Schouwburg Rex)
Smallestraat 2 , 2400 Mol