• donderdag 1 februari 2024 om 20.15 uur

Fleetwood Mac: een onwaarschijnlijk verhaal om van te smullen en een oeuvre om van te watertanden. Na het overweldigende succes van de Nederlandse concertreeks met tientallen uitverkochte optredens, passeert de Rotterdamse rockband The Cosmic Carnival dit seizoen de landsgrenzen.

De show met een uitgebreide playlist, meerdere gastmuzikanten en een visueel spektakel van jewelste geeft een extra cachet aan de muziek van de legendarische groep die nu ook de hedendaagse jeugd in zijn greep heeft! Het complete verhaal, van hun bluestijd onder aanvoering van Peter Green tot de succesnummers uit de jaren zeventig en tachtig met Stevie Nicks en Lindsey Buckingham, werkelijk elk aspect van de iconische Brits-Amerikaanse band passeert de revue. Naast het succes en de talloze hits komen ook de vele intriges en personeelswissels ruimschoots aan bod. Dit alles verpakt in een ruim twee uur durende theatrale muziekshow.

Gebracht door een van de meest geroemde live bands van de Lage Landen en Grote Prijs van Nederland- winnaar, is de voorstelling een must voor iedere fan!

Locatie

Schouwburg Rex
Smallestraat 2 , 2400 Mol