• donderdag 4 april 2024 om 20 uur

The Sweet East is een unieke roadtrip door de steden en bossen aan de oostkust van de Verenigde Staten, ondernomen door Lillian (Talia Ryder), een middelbare scholier die tijdens een schoolreis naar Washington D.C. afdwaalt van haar klasgenoten en, a la Alice in Wonderland, tuimelt in een rusteloos punksprookje tjokvol cinefiele verwijzingen en scherpe satire. Brutaal, onbevreesd en blind voor de consequenties navigeert Lillian zowel het echte leven als sinistere fantastische ontmoeten met een aantal bijrollen van Ayo Edebiri (The Bear), Jacob Elordi (Euphoria), Simon Rex (Red Rocket) en Earl Cave (The school for good and evil).

Gestoken in een vintage jasje en met een eclectische soundtrack is The Sweet East niet alleen het speelfilm debuut van Sean Price Williams met een glansrol voor upcoming talent Talia Ryder, maar ook een moderne cultklassieker in de maak.

 “A shape-shifting satire about modern American subcultures.” (The New York Times)

“This engaging first feature from a respected indie cinematographer features a star-making turn for newcomer Talia Ryder.” (Variety)

Met: Talia Ryder, Ayo Edebiri, Jacob Elordi, Simon Rex en Earl Cave

Filmkaart (beurtenkaart): 5 films + 1 gratis

  • Met de beurtenkaart kan je zes keer naar de film voor 30 euro.
  • De beurtenkaart is niet persoonsgebonden en blijft geldig tot één jaar na aankoop.
  • Te koop aan onze ticketbalie en online.

Locatie

Zaal 't Getouw
Molenhoekstraat 2 , 2400 Mol

Video