• dinsdag 2 januari 2024 om 15.30 uur

In deze woordloze De Grote Ik Heb Hier Geen Zin In Show zie je hoe nietsvermoedende mensen plotseling voor het voetlicht komen te staan. Juist op een moment dat ze denken ‘veilig’ te zijn, realiseren ze zich dat ze vol in beeld zijn.

Vluchten kan niet, dus ja… dan moet je iets… show, entertainment… maar hoe? De ‘acteurs’ proberen. Proberen iets. Maar… kruiswoordraadsels, vishengels en wasmanden vallen pardoes uit hun handen.

Wat volgt is een onbeholpen poging iets te worden wat ze helemaal niet zijn. De puzzelaar begint onbeholpen te dansen, de sportvisser doet zich veel stoerder voor dan dat hij eigenlijk is en de huisman probeert ineens heel grappig uit de hoek te komen. In de paniek in hun ogen zie je wat ze eigenlijk hartstochtelijk wensen. Zo snel mogelijk terug naar het donker, weg uit het helle licht van deze show.

Onwaarschijnlijk, verrassend, humoristisch, eigenge- reid. In onvervalste Artemis-stijl duiken jong en iets minder jong tijdens de kerstvakantie onder in een wereld die zo herkenbaar is.

Leeftijd

vanaf 4 jaar

Locatie

Schouwburg Rex
Smallestraat 2 , 2400 Mol