Veerle Malschaert

Comedy@RElaX: Je Suis Pippi (dans le kakka)

  • vrijdag 10 november 2023om20.15 uur

We zitten allemaal in de shit. Zo ook Veerle Malschaert. Maar “dans le kakka, tu dois devenir Pippi”! Ook (en zéker) vandaag de dag wanneer we met angst en rampspoed om de oren geslagen worden, zoekt Veerle, samen met de Pippi Langkous in zichzelf, de hoop in de wanhoop, de verbinding in de polarisering, het plezier in de sleur en de vrijheid in de beperking.

Veerle Malschaert (als actrice vooral bekend van ‘Flikken’) volgt als comédienne, net als de creatie van Astrid Lindgren, haar eigen parcours en laat zich als artieste niet zomaar in een vakje duwen of aan banden leggen door labels. Ze ontwikkelde een uniek genre dat je nog het best kan omschrijven als openhartige, rake en troostende comedy.

Een voorstelling ‘over ongeremd jezelf mogen zijn’, vastzitten en loslaten, over het huis en het houden, over aandacht geven en krijgen, over aan de haak geslagen worden, maar niet aan de leiband willen hangen, over bangboosbibberland en de paniek laten varen, over Pippi en kakka en over kiezen voor het leven.

Locatie

RElaX (Foyer Schouwburg Rex)
Smallestraat 2 , 2400 Mol