• woensdag 25 januari 2023om20.15 uur

Oorspronkelijk ging het concert door op vrijdag 14 oktober maar werd verplaatst naar woensdag 25 januari 2023.
Tickets van 14 oktober blijven geldig voor de nieuwe datum.

De Koude Oorlog speelde zich in de jaren ’60 en begin ‘70 vooral af tussen twee Britse groepen rivalen. Fans van The Rolling Stones konden immers The Beatles niet luchten. En vice versa. Ondertussen zijn de scherpe kantjes er echter wat vanaf gevijld en beseft elke ware muziekliefhebber dat beide bands iconen zonder weerga zijn. Maar toch blijft er genoeg animositeit om een extra pigment aan deze wonderlijke avond te geven. Voor wie was jij eigenlijk? 

Natuurlijk is het een illusie te denken dat het hele repertoire van de twee grootste muziekgroepen ooit aan bod gaat komen. En maar goed ook… stof genoeg voor veel napret. Terwijl The Beatles het met hun grote ego’s na tien jaar samen voor gezien hielden, staan The Stones ruim vijftig jaar later nog steeds in uitverkochte stadions of festivalparken. 

Een uitstekende band met daarin de Nederlandse gitaarvirtuoos Harry Sacksioni, de uitmuntende Paul McCartney-zanger Emanuele (Manny) Angeletti en verder Edward Reekers, Hubert Heeringa, Maarten Molema en Syb Van der Ploeg staat garant voor een bijzondere avond.

Locatie

Schouwburg Rex
Smallestraat 2 , 2400 Mol