Woodman

Lubricant for Life

  • dinsdag 30 april 2024 om 13.30 uur

THEATER
3de graad
Max. 250 lln.
90 min.

Welkom in de zoektocht naar geluk. Woodman neemt je mee in een onbevangen en recht-voor-de-raap-positivisme. Een voorstelling die perfect past in de huidige tijdsgeest waarbij doem en slecht nieuws ons voortdurend rond de oren slaan. We citeren: "De mens die mag falen en onaf mag zijn, heeft recht om lui te zijn. Maar de mens is ook op zoek naar geluk, staat broos en breekbaar in het leven."

Om de gebruiksaanwijzing voor het leven te vinden nemen ervaringsdeskundigen je als gidsen mee op een onvergetelijke reis. Na een jaar van wetenschappelijk onderzoek en persoonlijke struggles hebben ze dé toolkit samengesteld die je leven voorgoed zal veranderen.

Ze verkondigen geen dogma’s en prediken geen rigide methode. Ze geven je wel een concreet stappenplan, om het dagelijkse bestaan te smeren. ereid je voor op een middag vol inspirerende speeches, emotionele getuigenissen en bevrijdende doorbraken!

“Woodman creëert een groepsgevoel waar je alleen maar gelukkiger van kan worde.”' (Het Nieuwsblad)

“Woodman is zo gespeend van pretentie of ironie dat het alle energie rechtstreeks in de onderlinge dynamiek én het publiek kan pompen. Deze bonte boel mag dan meer glij- dan bindmiddel bevatten – en die verdampt best snel – tegelijk werkt hij erg ontwapenend.” (De Standaard)

Spel: Naomi van der Vorst, Matthias Meersman, Dagmar Dierick en Thomas Janssens
Coach: Evelien Bosmans
Scenografie: Stef Stessel

Locatie

Schouwburg Rex
Smallestraat 2 , 2400 Mol

Organisatie

Cultuurcentrum Mol
Molenhoekstraat 2 , 2400 Mol
sabine.vanbaelen@gemeentemol.be

Video